Строителната министърка Лиляна Павлова чака бебе?

Строителната министърка Лиляна Павлова чака бебе?
5 (100%) 1 vote

Лиляна Павлова любимката на Бойко Борисов е бременна, това говорят близки да министърката

Лиляна Павлова се закръгли в корема. Отслабналата преди време министърка се появи с коремче на една от публичните си изяви.Строителната министърка Лиляна Павлова чака бебе?

Леко нарастналият й стомах веднага направи впечатление на хора от нейното обкръжение. Те споделят, че от скоро време красивата дама не близвала кафе, което преди било част от сутрешният й ритуал, влизайки в министерството.

Освен това Лили не посегнала към чашите с алкохол, когато ГЕРБ празнуват разгромителната си изборна победа. А нейните съпартийци клюкарстват, че регионалната шефка чака дете от мъжки пол, пише вестник „Всеки ден“.

Павлова има една дъщеричка от съпруга си Пламен Николов, София. Малката гиздава красавица отдавна мечтае за братче или сестриче. И май повече за братче, разказват близки до Павлова.

Самата Лиляна  Павлова предпочитала второто й дете да е момче. Строителната министърка е известна, като изключителен работохолик. Бойко Борисов много разчита на нейната компетентност. А тя оправда неговото доверие, като не си позволява да отсъства от работа дори, когато София понякога е болна.

Точно сега му е времето министерското семейство да се сдобие е още едно отроче, дават акъли близки до Лиляна Павлова.

Тъкмо сега София е по-малка и по-малки са  грижите за нея. Малката ученичка посещава училище, а след това ходи на занималня. В къщи няма кой да се занимава с нея, защото мама е много заета жена. Решава важни държавни въпроси.

Лиляна Павлова откровено признава, че й липсва време да прекарва повече със семейството си. А едно бебе ще я накара да стои у дома и да се занимае с отглеждането му поне в първите месеци. Какво по-хубаво от това и за останалите членове на фамилията. Мама си е в къщи и има време за всички.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар