Юксел Кадриев с тежък ултиматум от шефовете си

Юксел Кадриев е на ръба. Оставането му в новинарската емисия на бТВ е под въпрос. Причина за това са постоянните му лапсуси. Шефовете му поставиха ултиматум. В противен случай той ще бъде свален от ефир и ако работодателите му решат да го задържат в телевизия едва ли новата му длъжност ще бъде свързана с изява в ефир.

Ако Юксел Кадриев загуби работата си, това ще го съсипе, коментират негови познати. За никого не е тайна, че той преживява изключително тежко неслуките си в личния живот. Разводът със съпругата му Бонка стана причина за тежката депресия, в която се намира от години. Това беше и причината за увлечението му по хазарта, което едва не го доведе до фалит.

От няколко месеца тв водещият посещава психиатър с надеждата, че сеансите при него ще му помогнат да подобри концентрацията си. Специалистът му препоръчал хипноза, която според него единственият начин да подобри концентрацията си.

Телевизионерът се съмняваше, че има проблеми със зрението и това е причината да не вижда добре думите в аутокюто и да прави грешки. Оказа се, че проблемът не е в очите му. Силният стрес, на който е подложен е причината за намалената му концентрация и съответно за грешките, които често допуска в ефир.

[caption id="attachment_462598" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев с тежък ултиматум от шефовете си[/caption]

Поредният удар за него е бракът на бившата му съпруга. Бонка не пропусна възможността за пореден път да го унижи публично. След като обяви сватбата си със сърбина Янош Ласо, тя заяви, че най-после е с истински мъж.

Наранена от случващото се и щерката на Юксел Кадриев, който след развода им остана при него. Тя също не приема новия съпруг на майка си и изживява тежко раздялата на родителите си, пише Ретро.бг.