Джино се изповяда пред Ернестина Шинова за отношенията си с Джена

Джино проговори за отношенията си с Джена. Брадърът, който се прочу с връзката си с пайнерката, направи искрена изповед за връзката си с нея. Пред своята съквартирантка Ернестина Шинова, Джино се изповяда, че все още не е забравил любимата си. Той разкри, че тя е в сърцето му и откакто са се разделили не е на себе си.

Въпреки чувствата си и огромната мъка, която изпитва от раздялата им, той е категоричен, че няма да направи първата стъпка и никога не би я потърсил. Баровецът сподели, че той не би я потърсил.

Притеснени от раздялата им са и родителите му. Брадърът разказа на Ернестина Шинова, че баща му го съветва да направи опит да се събере с Джена. Пайнерката била изключително близка с родителя на своя бивш любим. Тя дори го наричала свой баща и се обръщала така към него.

Майка му също била много привързана към изпълнителката и двете били в много добри отношения.

Джино допълни, че откакто двамата не са заедно, той не си е спал в леглото. Но въпреки драматичната развръзка  на любовта му с Джена, той е убеден, че над него бди сила, която го пази и закриля.

[caption id="attachment_462579" align="alignright" width="300"]Джино Джино все още е влюбен в Джена[/caption]

Ернестина Шинова го окуражи, заявявайки че за нея той е един голям победител. Брадърът отговори, че за него не е важно да изглежда като такъв в очите на околните, а да бъде победител за родителите си и те да го приемат като такъв, пише ПИК.

Напомняме Ви, че връзката му с пайнерката се разпадна в началото на тази година и тя върна годежния му пръстен. В началото на формата Джино разкри, че разстоянието се е оказало решаващо за връзката им.