Порой от сълзи в Къщата на ВИП Брадър

Порой от сълзи в Къщата на ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

ВИП Брадър разплака съквартирантите

Поредното изпитание във ВИП Брадър разстрои съквартираните. Големият брат отново изпита търпението на риалити героите. Той им постави мисия, включваща среща с най-скъпите си хора без да имат право да ги докосват и да им говорят.

Това постави на сериозно изпитание психическата издръжливост на брадърите и те не успяха да сдържат сълзите си. Дълго след приключването на мисията риалитите героите от ВИП Брадър не успяха да дойдат на себе си.

Ернестина Шинова избухна в сълзи при появата на любимия й. Андрей Слабаков я трогна до сълзи с това, което каза. Той заяви, прегръщайки я, че всичко е наред и всички са невероятно горди с нея.

Режисьорът допълни, че ако отново трябва да избере жената, с която да остане завинаги, пак би избрал нея. На излизане от Къщата той заяви, че Ерна е отслабнала много, но всичко ще се промени, когато се прибере у дома.

Преди неговата поява, в звездния дом влезе малкият син на Кристина Димитрова. Изпълнителката избухна в плач от вълнение.

Виртуалната среща на Кичка Бодурова с един от най-скъпите й хора също я развълнува. Тя видя малкия си брат и сълзите бликнаха от очите й.

Преслава във ВИП Брадър

Сълзи във ВИП Брадър

Преслава избухна в сълзи, виждайки малкия син на любимия си Гъмов. Момченцето влезе в Къщата и се уговори с баща си, когато излезе, двамата да отидат на кино. Актьорът също не успя да сдържи сълзите си.

Трогателна беше и срещата на Люси Иларионов с половинката му Ани Хоанг. Той едва се сдържа да не прегърне любимата си, виждайки я пред себе си. Пълничкият брадър също не успя да сдържи сълзите си и избухна в плач.

Въпреки желанието си да прегърне своята любима, той издържа стоически на изпитанието. Съквартирантите го поздравиха за това, че не се държа мъжки и не провали мисията, пише „Всеки ден“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар