Кичка своенравна глезла или фаворит за спечелване на финала?

Кичка своенравна глезла или фаворит за спечелване на финала?
4 (80%) 2 votes

Кичка Бодурова е любимката на публиката, продуцентите й наложиха образ на своенравна глезла и непоправима скандалджийка

Това ли е истинският образ на Кичка? Този въпрос си задават зрителите, след последните елиминации. Тя прави рекорд в шоуто, след, като осем пъти оцеля, а публиката я поставя на първо място, като фаворит за голямата награда.

През изминалите два месеца Кичка Бодурова бе представяна, като непоправима глезла. Претенциите й за сьомга и шампанско бяха изтъквани от продуцентите и целенасочено любимата певица на народа бе показвана, като скандалджийка или вечно нацупена жена.

Едва ли зрителите, които гласуват за Кичка и я спасяват от изгонване я познават в тази светлина? Дори самата тя ще се изненада, когато изгледа на видео своето представяне в риалити формата.

За Кичка Бодурова се знае, че е непоправима купонджийка и очакванията бяха тя да се покаже точно по този начин. А не да вдига чутовни скандали и да влезе в образ на вечно обидена и нападана от съквартирантите жена.

Това е сюжетна линия наложена от авторите на ВИП Брадър, които целенасочено развиваха образа на Бодурова в тази посока и ни спестиха други неща.

Истината какво представлява Кичка лъсна, когато показаха видеото с Люси и Кристина. Там нямаше как да се скрие истинското лице на „скандалната“ певица. От кадрите се видя Кичка да се весели и пее под звуците на песен на Преслава. Кичка да се прегръща с най-големия си враг Здравко и да се залива от смях. Кичка в прегръдките на Гъмов, Кичка се търкаля в тревата с Люси, а останалите изтрещяват от смях.

Ето това е тя, обичаната от зрителите Кичка. Засмяна, весела, забавна, купонджийка. А не вечно намусена и истерична ревла.

Някой не иска да покаже истинската Кичка Бодурова. И това са продуцентите. Стана ли певицата жертва на продуцентско сюжетно решение?

Остава довечера да видим какво ще решат зрителите и коя ще е любимата българска звезда в последното издание на формата ВИП Брадър 2015! Ако разбира се техният вот не се манипулира!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар