Сензация: Виж колко по колко ще лапнат участниците в Биг Брадър Ол Старс! Преглеждания: 15799

Биг Брадър Ол Старс отново позлатява съквартирантите си
0
5/5 - (1 vote)

Участниците в Биг Брадър Ол Старс с рекордни хонорари!

Евгени Минчев отново ще лапне най-високия хонорар в предстоящия старт на „Биг Брадър Ол Старс”. Шоуто стартира в понеделник, веднага след края на по-големия му брат, ВИП Брадър.

Паркетното чучело ще прибере рекордните сто и петдесет бона, за да ръси отново грубости и да плаши аудиторията с изцепките и с вулгарния си изказ.

Биг Брадър Ол Старс отново позлатява съквартирантите си
Биг Брадър Ол Старс отново позлатява съквартирантите си

Става ясно кой още ще се прави на смешник от понеделник за месец, затворен Къщата на Големия брат.

Поп фолк дивата Десислава също ще бъде част от брадърите в новия сезон. Тя ще участва срещу четиридесет и пет бона хонорар. С двадесет хиляди по-малко ще бъде заплащането на екс шоумена Къци Вапцаров.

Иван Ласкин също ще е част от шоуто, наречено Биг Брадър Ол Старс. Актьорът получава най-малко от другите. Съпругът на Алекс Сърчаджиева се е цанил срещу ниска плата от двадесет бона. Вероятно много го е закъсал, щом ще взима толкова малко, подозират зевзеци.

Още две певици запълват звездния сектор на реалите формата. Там ще влизат Мариана Попова и нейната колежка Йоана Захариева-Йоко. Футболистът Ваня Джаферович и „голямата уста” Соня Култуклиева също ще са сред звездните участници.

Сред този набор от известности в шоуто влиза и бизнес дамата Ваня Червенкова. Богаташката не знае броя на съдебните дела, които е завела срещу паркетния лъв. Продуценти и зрители очакват още с влизането си между двамата да предизвикат вулканични скандали, а тътена от тях да се разнася през цялото време на шоуто.

Очаква се този сезон да бъде сред най-скандалния. А щом вътре е и светският пиар може да има и размяна на удари, прогнозират от кухнята на медиите. Не само силиконовата дама Червенкова и лорд Евгени Минчев ще вдигнат градусите на макс.

Предполага се, че устатия актьор Иван Ласкин ще „нагрее бушоните” на иначе кроткия и меланхоличен Къци Вапцаров. Иначе от медията обещават много екшън, забавни моменти и пикови ситуации с новия сезон на реалите формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.