Гъмов се забърка в сериозни проблеми заради Преслава

Флиртът на Гъмов с Преслава ще му излезе солено. Актьорът се забърка в сериозни проблеми заради пайнерката. Публична тайна е, че бившият й Георги Станоев е луд от ревност. Въпреки, че три годишната им връзка приключи преди няколко месеца, той не понася да вижда друг мъж край любимата си.

Всеки, дръзнал да я доближи, опознава лютия му нрав. Доказателство за това е разправата му с Фики Стораро, който също изживя кратка афера с пайнерката.

Такава ще бъде съдбата и на Гъмов, прогнозират запознати. Откакто актьорът си позволи да интимничи със звездата на мейла на формата постоянно валят заплахи по негов адрес. Бирмата е бесен и чака единствено Гъмов да излезе от шоуто, за да си разчисти сметките с него.

Пернишният милионер сипе люти закани по адрес на новия любим на Преслава и се кълне, че ще го накара люто да съжалява, че е посегнал на момичето му. Аверите на богаташа също са бесни и са готови да го подкрепят. Той не може да преглътне факта, че тя не просто го е сменила с друг мъж, но е избрала и мъж като Гъмов - невзрачен и по-възрастен от нея, пише Ретро.бг.

[caption id="attachment_462542" align="alignright" width="300"]Преслава Гъмов Гъмов си навлече гнева на Бирмата заради Преслава[/caption]

Откакто актьорът дели една постеля с пайнерката заканите към него започнали да стават още по-люти. Част от съквартирантите, които вече напуснаха шоуто подозират, че между тях няма нищо и всичко е просто един много добре режисиран театър.

Гъмов се нуждае от реклама и Преслава е чудесната възможност за това. Нищо чудно театъра с нея да го направи любима звезда на България и да изстреля директно на финала.

Появиха се дори твърдения, че той и изпълнителката ще получат допълнително възнаграждение от продуцентите за цирка, който разиграват.

Според слуховете, те ще си разделят общи 50 000 лева, което означава че всеки от тях ще получи допълнително по 25 000 лева.