Чарли Шийн болен от СПИН, крие от две години

Чарли Шийн болен от СПИН, крие от две години
5 (100%) 1 vote

Чарли Шийн нарочно криел истината за заболяването си, порно актриса го дава на съд

Чарли Шийн е бил диагностициран с вируса на смъртоносната болест

Чарли Шийн е болен от СПИН! Холивудската звезда е научил, че е заразен с вируса на опасната болест още преди две години, но упорито криел този факт, тъй като се боял от реакцията на феновете. Нещо повече, през този период той продължил да си живее по стария начин, като сменя жените в леглото си като носни кърпички.

Чарли Шийн е болен от СПИН?

Чарли Шийн е болен от СПИН?

Освен това Шийн се страхувал, че веднага щом новината се разчуе, с кариерата му ще бъде свършено, тъй като никой режисьор няма да се съгласи да го вземе за свой филм. Единствено най-близките му приятели били наясно със случващото се, тъй като звездата от „Двама мъже и половина“ им казал преди около година. Но запазили тайната му, поне досега.

Според запознати Шийн се подлага на ударно лечение още откакто разбрал шокиращата вест. Той пие много силни лекарства, които да контролират ХИВ вируса, разкриха източници пред немската медия vip.de.

Не е ясно от кога холивудската звезда е заразен, но предвид начина му на живот, подобен развой на събитията не е изненадващ. Той никога не е криел, че много пъти си е инжектирал дрога в миналото, а за слабостта му към пиянските оргии с проституки, се носят легенди.

Дори и болестта обаче не го накарала да промени начина си на живот, предават от „24 часа“. Което пък най-вероятно ще доведе до куп съдебни искове срещу него от жени, с които е спал, въпреки, че е знаел, че е болен от СПИН.

Според слуховете порно звездата Кира Монтгомъри вече е завела дело срещу него, заради което Шийн се е принудил да й плати милиони, за да се откаже от иска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар