Не е за вярване: Виж какво направи Гъмов с Преслава!

Не е за вярване: Виж какво направи Гъмов с Преслава!
5 (100%) 2 votes

Преслава се промени неузнаваемо, какво направи с нея Станимир Гъмов?!

Преслава беше съквартирантка в Къщата на ВИП брадър, а сега е там като гост играч. Хората не бяха еднакви по коментарите, че любимката им е завъртяла свалка със скандалджията Станимир Гъмов.

Много от тях дори искаха топ певицата на „Пайнер” да го зареже, докато е врем, защото е почитател на чашката и често прави чутовни скандали в Къщата на ВИП Брадър. Всеки помни вулканичните му нападки и грозните думи, които той не спря да сипе по адрес на естрадната прима Кичка Бодурова почти до полуфиналите снощи.

Преслава вече започна да се държи и храни като нормален човек, Гъмов направи чудото

Преслава вече започна да се държи и храни като нормален човек, Гъмов направи чудото

Но очевадно е, че любовната афера между топ певицата на „Пайнер” и кукловода се отразява добре на Преслава. Докато беше гадже на бизнесмена Жоро Бирмата, Преслава беше на ръба на анорексията. Слаба, нервна и изпосталяла, феновете й се безпокояха непрекъснато, че любимката им ще я пипне някаква страшна болест.

Припомняме, че гласовитката от Добрич отслабна до неузнаваемост и разкошната й пухкава визия отиде по дяволите. Сега обаче положението й е коренно различно. Докато е в Къщата, Гъмов непрекъснато я карал да се храни, дори насила й тъпчел ядене в устата. Той й говорил, че е страшно слаба и трява да качи някое и друго кило отгоре.

И ефектът не закъснял. Преслава наистина загладила косъма. От подобрената й визия видимо доволни останали и нейните почитатели. Не е тайна, че певицата има сключен договор с продуцентите на Големия брат да излиза, когато има участия. При последното й в елитна столична дискотека, почитателите й останали изумени от невероятния й външен вид.

Тя изглеждала видимо понапълняла и направо била страхотна, твърдят клиенти на заведението. Кой каквото ще да си приказва за отношенията й с кукления артист Станимир Гъмов, но поне на външия й вид тази любовна заигравка влия добре на фолкаджийката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар