Грандиозната измама на продуцентите за победата на Станимир Гъмов е разкрита

На крачки от финала на ВИП Брадър все по-усилено се коментира, че Станимир Гъмов ще бъде големият победител този сезон. Зрителите на формата са бесни от поредната шашма на продуцентите.

Публична тайна е, че той е кадър на Нова тв и за медията е изключително важно именно той да излезе като победител от шоуто. Това ще му подсигури по-голяма популярност и съответно повече ангажименти.

От самото начало на шоуто всяка седмица Кичка Бодурова присъства в списъка с номинираните. Досега тя успяваше да се спаси и благодарение на зрителската подкрепа стигна до финала. Досега номерът, на който феновете й имаха възможност да я подкрепят беше 17 701. От снощи той е сменен. Продуцентите решиха да дадат на най-големия й враг.

Голяма част от зрителите вероятно не са забелязали тази промяна и по навик ще изпратят смс на номера на Кичка Бодурова. На практика гласът им ще отиде в подкрепа на най-големия й враг Станимир Гъмов.

Зрителите на формата са бесни. Те са убедени, че промяната на номера е с цел вотът в подкрепа на Кичка Бодурова да отиде за актьора.

[caption id="attachment_462494" align="alignright" width="300"]Гъмов Гъмов стига до финала с измама[/caption]

Възмутена зрителка споделя в мрежата, че по навик пуснала смс в подкрепа на Кичка Бодурова на стария й номер. Малко след това обърнала внимание, че номерът е сменен. Вероятно тя не е единствената, която е направила това.

От началото на формата се спекулира с името на победителя. Първоначално се твърдеше, че Преслава ще бъде големият победител. Според твърденията, тя се е съгласила да участва в шоуто само при условие, че излезе от него като победител. С напускането й, две седмици след старта, тези твърдения бяха опровергани.

В последните няколко седмици все по-усилено се говори, че Станимир Гъмов ще стигне до финала, пише ПИК.