Бомба: Срамно разкритие погнуси съквартирантите в Къщата!

Бомба: Срамно разкритие погнуси съквартирантите в Къщата!
5 (100%) 1 vote

Ернестина Шинова погнуси съквартирантите си, това е недопустимо за една жена!

Ернестина Шинова може и да се прави на майка Тереза в Къщата на ВИП Брадър, но няма елементарни хигиенни навици. Съпругата на режисьора Андрей Слабаков вече започва да дъхне на остнаналите участници в реалите формата.

Тя може и да преподава за столиците на плеймейтката Светлана Василева и да я счита за много близка, но трябва сериозно да обърне внимание на личната си хиигена.

Разкритието за Ернестина Шинова втрещи съквартирантите

Разкритието за Ернестина Шинова втрещи съквартирантите

Съквартирантите във ВИП Брадър са сериозно обезпокоени, че тя мирише, но и продължава да нехае от това. Преди дни Кичка Бодурова се ожалва на единствената си дружка в Къщата Кристина Димитрова от нейната мърлявост, пише ПИК.

Тя дори заподозря, че Ерна има някаква фобия от водата. Естрадната прима констатира, че Ернестина нито веднъж не е влезнала в банята да се изкъпе. Освен това забелязала, че след като отиде до тоалетната, на излизане изобщо не си мие ръцете.

Това докарало до гнус нея и Кристина Димитрова, която също забелязала какви ги върши известната актриса. Двете са крайно възмутени, че театралката ходи из Къщата непрекъснато чорлава, несресана, а косата й е вечно мазна и мръсна.

Това се опитала да й намекне Кичка Бодурова, заради което я номинирала за изгонване. Това естрадната фурия лично сподели на Кристина Димитрова. Но въпреки че й намекнала да обърне внимание на чистотата си, Ернестина не само че не го направила, ами й се обидила.

Когато я обсъждаха в спалнята, откъдето Кичка Бодурова почти не излиза, Кристина Димитрова също я изклюкари. Тя заяви пред Кичка, че дори да не ползва професионалните услуги на фризьори, Ернестина може поне да си мие косата и да я поддържа чиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар