Светлана Василева разкри истината за Преслава и Гъмов

Светлана Василева разкри истината за Преслава и Гъмов
5 (100%) 1 vote

Романсът между тях май е истински

Бившата брадърка Светлана Василева разкри истината за любовната одисея между Гъмов и Преслава.

От думите на блондинката става ясно, че макар мнозина да мислят, че случващото се между Гъмов и Преслава е по сценарий, всичко между тях е истинско.
Тя твърди, че Преслава и актьорът кроят планове да заживеят заедно под един покрив дори и след края на шоуто.

Не може обаче да се отрече, че случващото се между Преслава и Гъмов ще донесе много ползи на организаторите на шоуто. В момента те са гвоздея на ВИП Брадър и всички погледи са съсредоточени върху тях. Макар мнозина от зрителите да не вярват, че случващото се между тях е истинско, все пак следят с интерес всяко тяхно действие.

Романсът между тях май е истински

Романсът между тях май е истински

Повечето от зрителите са на мнение, че отношенията между Преслава и Гъмов няма да продължат и след края на шоуто или поне не в този им вид.

На въпрос към Светлана Василеваnew дали съжалява, че е напуснала къщата на финалната права, тя отговаря, че няма за какво да съжалява и допълва, че в къщата са останали истинските звезди.
Това, което е научила за себе си от престоя във ВИП Брадър е, че наистина е твърде мекушава и лесно позволява да бъде манипулирана.
Това са чертите, които не е харесала и смята да се промени.

Що се отнася до критиките, че не знае столиците, Светлана Василева е категорична, че това са неща, които се учат, но за сметка на това добротата не може да се научи.
За разлика от мнозина, плеймейтката не смята, че е изгубила нещо заради участието си във формата, дори е убедена, че това й е донесло само печалби.

Според Светлана Василева, Кичка Бодурова е съквартирантът, който играе най-много и не показва истинската си същност. Плеймейтката споделя, че често е виждала в Кичка Бодурова лицемерие, но въпреки това я уважава, тъй като през годините е доказала себе си като певица, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Светлана Василева разкри истината за Преслава и Гъмов”

  1. AMORE

    Ное. 11. 2015

    ПРЕСЛАВА Е МАНГАЛКА,СМЕШНА Е ,А И КАКТО СЕ ИЗКАЗА ЗА НЕЯ МИЛКО КАВАЛДЖИЕВ Е ТАРИКАТКА,МЕРКАНТИЛНА,ЗА ПАРИ ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВИ…

Добавете коментар