Страшен шок за семейството на Кристиян от Х Фактор!

Страшен шок за семейството на Кристиян от Х Фактор!
4 (80%) 8 votes

Семейството на Кристиян Костов от Х Фактор е в тотален шок!

Кристиян Костов не е само новият фаворит в Х фактор. Момчето с руски корени пее невероятно красиво. Той обаче стана любимец на женските сърца. Полудели фенки се юрнали да му изпращат доста палави есемеси.

В някои от тях жена на тридесет и повече години откровено му предлагали креватни изпълнения. Родителите били ужасени от мераците на похотливките. Самият Кристиян се страхувал да си отваря съобщенията в профила си в социалната мрежа.

Кристиян Костов изплашен и ужасен от това, което получава всеки ден

Кристиян Костов изплашен и ужасен от това, което получава всеки ден

Често там дамите се пускали така, както майка ги е родила, като искали от 15-годишното момче срещи насаме и му обещавали незабравими нощни изкушения. Кристиян не само бил уплашен, но и стресиран от откровените желания на големите каки, които не се притеснявали от прокурорската му възраст.

Майката на момчето се оплаквала на свои приятелки от наглостта на почитателките на сина й, а Кристиян бил истински ужасен от мераците на жените. Той вече молил своите родители да му отварят пощата, защото се страхувал от там да не изскочи поредната „гола маха”.

Припомняме, че Кристиян Костов попадна в отбора на Саня Армутлиева. Музикалната продуцента веднага си го нарочи и въпреки че тази година нямаше на идея да стане ментор на момчетата, направи го заради русначето с български корени.

Малкият певец има огромни шансове да се превърне в Х фактор тази година. Припомняме, че миналия сезон фаворит стана Жана Бергендорф. Червенокосата певица се навлече доста ядове заради приятеля си, танцьора Лео, заради когото двамата попаднаха в полицейското управление.

При домашен скандал, ченгетата откриха в дома на певицата забранени вещества и затова те прекараха едно денонощие в управлението. След серия изцепки, сега Жана Бергендорф се кълне, че повече не иска да вижда старото си гадже и вече е стоплила отношения си със съпруга датчанин, с когото нямат официален развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Страшен шок за семейството на Кристиян от Х Фактор!”

  1. Guldana

    мар. 16. 2017

    Bravo, Кристиан!!! Голям успех му пожелавам!!! Само той не с руски корени , а с казахски корени , майка му е казашка, баща му е българин!

Добавете коментар