Джино с чутовен гаф във ВИП Брадър

Джино направи чутовен гаф във ВИП Брадър. Българинът, който от години живее в САЩ, се изложи пред съквартирантите си.

От самото начало на формата се носят слухове, че марковите дрехи, с които той постоянно парадира, са менте. Истината за тях най-после излезе наяве. Риалити героят стана за резил заради лъжите си.

Той даде "марковите" си костюми на химическо чистене и остана шокиран от вида, в който му върнаха дрехите. Нашенецът, чието истинско име е Георги, не се сдържа и избухна, установявайки, че от дрехите му липтват етикетите. Той поискал обяснение от химическото чистене, в което са били почистени дрехите му. В отговор получил, че етикетите са изпадали, тъй дрехите му са реплика.

Служителите успели да спасят част от тях и ги поставили в джобовете на панталоните му в случай, че той желае да си пришие отново.

След скандалната случка той се ожалил на съквартирантите си. Засрамен от случилото се, той помолил продуцентите да не разгласяват скандалната случка и да я запазят в тайна от зрителите на Нова тв.

[caption id="attachment_462350" align="alignright" width="300"]Джино Джино с дрехи менте[/caption]

Този път продуцентите удържаха на думата си и в действителност не излъчиха кадрите, разкриващи истината за дрехите на Джино, пише Хот арена.

От началото на формата се спекулира с финансовото състояние на баровеца. Както вече стана, ясно, годежният пръстен, който той е купил на Джена, не струва 40 000 долара, а десет пъти по-малко.

Оказа се, че и колекцията от маркови часовници, с която риалити героят парадира, също не е истинска.

Той самият не крие, че преди семейството му да започне доходоносния транспортен бизнес, е познал другото лице на живота. Нашенецът не крие, че е ровил в кофите, за да оцелее. Малко след пристигането им в Америка, семейството му загубило всичките си спестявания. Родителите му станали жертва на нагла финансова измаза от страна на близък човек.