Луна направи на пух и прах Преслава

Луна направи на пух и прах Преслава
5 (100%) 1 vote

Луна с убийствена критика към Преслава

Луна смаза Преслава с унищожителна критика. Блондинката коментира своята колежка, заявявайки, че тя е един безличен човек, който по никакъв начин не е успял да се впише в живота в Къщата.

Брадърката допълни, че поведението на пайнерката е било извън всякакви общоприети норми и тя постоянно витае някъде из празното пространство. Празният и блуждаещият й поглед е показателен за това, категорична е Луна. Тя изрази съжалението си към Преслава и допълни, че колежката й определено има нужда от помощ.

Скандалната блондинка подчерта, че заглавията на песните й показват какъв човек е Преслава. Според Луна, фактът че по-младата й колежка има нужда от компетентна помощ е безспорен. Тя допълни, че песни със заглавия от рода на „Лудата дойде“ са достатъчно красноречиви за характера на изпълнителя, който ги пее.

Многозначително тя запита защо е нейния репертоар не присъстват песни с подобни заглавия. Луна захапа пайнерката и по отношение на авторските права върху песните, които изпълнява по време на свои участия.

Луна

Луна е категорична, че Преслава има нужда от помощ

Фолкдинозавърката заяви, че никога не си е позволявала да изпълнява пред публика песните на Преслава, но разлика от нея пайнерката го прави редовно. Тя допълни, че ще се свърже с продуцента й ще си потърси правата, пише ПИК.

Критиките на Луна към колежката й приключват до тук. Тя допълни, че добричлийката се нужда от спешна помощ от психолог или от психиатър.

Луна заяви, че ако хонорарът на Преслава се окаже, че не е недостатъчен да си плати сеансите при специалист, тя ще й помогне, предоставяйки й напълно безвъзмездно правата върху цялото й творчество.

Фолкдинозавърката допълни, че поп фолка е в това състояние именно заради творчеството на изпълнители като Преслава и тя може да изпитва единствено съжаление към тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар