Иван Костов истеряса

Опитва се да форсира метлата си – Гроздан Караджов
0

Опитва се да форсира метлата си – Гроздан Караджов

Бившият премиер Иван Костов изпадна в истерия след като редица черни облаци надвиснаха над него.

След изборната катастрофа Иван Костов трябваше да преживее и изваждането наяве на преференциите, с които се е възползвал във валиралата вече КТБ. Заради всичките тези неприятности, той пусна в ход личния си ковчежник Гроздан Караджов и го натовари с нелеката задача да замете следите му в трезора.

Иван Костов е в паника да не изгуби огромното си влияние в изпълнителната власт чрез партията джудже ДСБ.
Най-голямо притеснение у бившия премиер е събудило разкритието на авоарите – неговите и на семейството му в КТБ, отбелязва „Монитор”.

Опитва се да форсира метлата си – Гроздан Караджов
Опитва се да форсира метлата си – Гроздан Караджов

Само няколко дни, след като станаха ясни имената на хората, които са се ползвали с преференции в КТБ, Караджов хвърли прах в очите на обществото, твърдейки, че най-важното е това, че международната фирма, натоварена с разследването на КТБ и издирването на откраднатите средства на вложителите, не е публикувала своя доклад.
Метлата на Иван Костов – Гроздан Караджов е депутат от Реформаторския блок.
При все, че Караджов не бе член на комисията, която трябваше да разнищи източването на средства от КТБ, той раздава щедро присъди и говори за обвързаности, но без да споменава името на Иван Костов.

И всичко това на фона, че именно Иван Костов бе един от хората, възползвали се от преференциалните лихви във фалиралата банка.
Както вече стана ясно, семейството му е кътало в банката-пирамида повече от 700 хиляди лева.
Наред с всичко останало, една от дъщерите на Иван Костов – Мина получаваше по 30 хиляди лева месечна премия от КТБ, а ДСБ държеше парите си в тази банка.
Специалисти са категорични, че опитите за замитане на Караджов ще претърпят пълен крах, тъй като той е лично замесен в далаверите на Командира, които са тясно преплетени с пирамидата на Цветан Василев.

Запознати припомнят, че Гроздан Караджов, който днес оглавява транспортната комисия в парламента, е действал в пълен синхрон с Цветан Василев в опитите му да заграби най-голямата компания от орбитата на КТБ – БТК, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.