Станимир Гъмов хвърли бомбата за връзката си с Преслава

Станимир Гъмов хвърли бомбата за връзката си с Преслава
5 (100%) 1 vote

Станимир Гъмов хвърли бомбата за отношенията си с Преслава

Станимир Гъмов втрещи съквартирантите си с разкритието, което направи за връзката си с Преслава. Пред брадърите актьорът разкрил, че след приключването на формата, той пайнерката ще заживеят под един покрив, научи „Всеки ден“.

Казаното от него отхвърля твърденията, че връзката им е предварително режисирана и за ролите си в този театър двамата ще получат по 25 000 лева. От няколко дни в медийното пространство се носи упорит слух, че продуцентите са им предложили сумата с цел да вдигнат рейтинга на скучния сезон.

Между Станимир Гъмов и Преслава прехвърчат искри още от самото начало на формата. Пайнерката, която беше гост във формата реши да напусне Къщата, след изтичането на предварително уговорения с продуцентите срок. Малко след това тя изненада всички с решението си да се върне в шоуто. Самата Преси не крие, че причина за това са чувствата й актьора. Пред Светлана Василева тя разкри, че се е върнала заради Гъмов и много и е липсвал, докато е била навън.

От няколко дни двамата дори спят в едно легло. Актьорът се премести при пайнерката под предлог, че хъркането на Люси му пречи да спи. Тя очевидно нямаше нищо против и прие с охота идеята да спи с актьора. Всяка сутрин той я буди с целувка и двамата не крият близостта си.

Брадърката сподели със Светлана Василева, че след като Гъмов се преместил при нея, цяла нощ не успяла да мигне от бушуващите в главата й противоречиви мисли.

Преслава Гъмов

Гъмов и Преслава заживяват заедно след шоуто

Най-потресен от случващото се между тях е бившият на изпълнителката. Бирмата чака с нетърпение финала на формата, за да потърси сметка от бившата си. Приближени до него разкриват, че той е бесен на Преслава за театъра, който разиграва във ВИП Брадър. Пернишкият милионер е категоричен, че пайнерката не би обърнала внимание на мъж като Гъмов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Станимир Гъмов хвърли бомбата за връзката си с Преслава”

  1. Дима

    Ное. 10. 2015

    Напишете вашия коментар тук…

  2. Дима

    Ное. 10. 2015

    Гъмов е наистина забавен, но за съжаление мъжкото му достоинство е колкото на 8 годишно момченце

Добавете коментар