Мръсните тайни на Преслава и Галена излязоха на бял свят

Публична тайна е, че Галена и Преслава са били много близки преди. Двете пайнерки дори живеели под един покрив. В началото на кариерата им, когато двете все още не можели да си позволят собствен дом и кола, дружките си наели общо жилище. Пайнерките обитавали скромен апартамент в Харманли.

По онова време Галена срещнала голямата си любов. Може би ще се изненадате, но това не е Галин. В сърцето на пайнерката завинаги ще остане друг мъж, който според запознати е голямата й любов.

Любимият на Галена се казва Мечо. Произходът и възрастта му не се оказали пречка за амбициозната пайнерка да започне връзка с него. Заможният ромски барон, който бил много по-възрастен от нея, успял за много кратко време да спечели сърцето й. Формулата за успеха му се оказали кавалерските маниери и скъпите подаръци, с които постоянно я обсипвал.

Дори и след раздялата им Галена продължила да го обича. Тя го обича и до днес, въпреки че той не е измежду живите. Преди две години голямата любов на фолкаджийката се споминал.

И докато Галя, както е истинското й име, още от онези времена получавала всичко на готово, Преслава трябвало да се задоволи с много по-скромен начин на живот. Все пак от връзките и познанствата на колежката си, се възползвала и тя.

[caption id="attachment_462227" align="alignright" width="300"]Преслава Галена Галена забила богат ром, а Преслава шофьора му[/caption]

Преси успяла да забие не някой от заможните приятели на Мечо, а неговия шофьор. Въпреки, че младежът не блестял със завидни финансови възможности между него и едрогърдата изпълнителка също пламнала страстна любов.

За разлика от Галена, Преслава отдавна е забравила за аферата си с шофьора на заможния ром. Вероятно още по онова време между двете дами и по-конкретно от страна на Петя към Галя е имало завист. Въпреки, че днес и двете отричат, факт е че между тях има напрежение, пише Хот арена.