Извънредно: Виж какво се случва в Къщата на Вип Брадър!

Извънредно: Виж какво се случва в Къщата на Вип Брадър!
5 (100%) 2 votes

Вип Брадър предостави уникален шанс на съквартирантите и зрителите!

ВИП Брадър отново доказва своята уникалност. Това е единственото шоу по Нова телевизия, което провокира жива връзка между звездите в Къщата и аудиторията.

През месеците, през които съквартирантите са в шоуто зрителите са тези, които участват доста интензивно в предаването.

Вип Брадър даде жива връзка между съквартирантите и зрителите

Вип Брадър даде жива връзка между съквартирантите и зрителите

Хората отвън са онлайн участници, защото определят дали някоя мисия е успешна или не, кой от съквартирантите е успешен, кой е интригант, кой най- много заслужава народната обич, кой ще бъде изгонен, кой да остане спасен.

Заради тях Кичка Бодурова може да се нарече прецедент във Вип Брадър, защото седем пъти е номинирана от своите съквартирантите за изгонване, но тя оцелява и пак ще оцелее, твърдят познавачи. Това е така, защото естрадната прима има своите верни фенове, които не са я забравили и които са дразнят от омразата на ВИП-овете вътре.

Те дори бяха тези анализатори, които поставиха съквартиртирантите в определени категории. Феновете на ВИП Брадър дори с гласуване върнаха топ певицата на „Пайнер” Преслава отново в шоуто. Те са тези, които със своя вот определят кой съквартирант трябва да напусне завинаги шоуто и Къщата на Големия брат.

Тази традиция продължава и сега, в днешната мисия. На хората ще им бъде осигурена жива връзка с техните любимци. Всеки желаещ може да се запише днес, до обяд на определените за това телефони, за да може да осъществи довечера жива връзка със своите любимци в една от най-известните къщи в страната.

Само броени дни преди гранд финала зрителите ще могат да влезнат в Къщата и да разговарят със своите любимци. Тези от тях, които са номиниране за евентуални победители, очакват въпросите, дори критиките, подкрепата и съветите.

За големия финал като претенденти за народната любов са номинирани актрисата Ернестина Шинова, кукловода Станимир Гъмов, дует Ритон и Джино. Тази вечер за зрителският вот ще се борят отново Кичка Бодурова, Люси Иларионов, плеймейтката Светлана Василева и Кристина Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар