Чутовен крах: Публиката „погреба“ Пайнер в Русе!

Чутовен крах: Публиката „погреба“ Пайнер в Русе!
4.67 (93.33%) 3 votes

Най-големият крах на Пайнер стана факт – хората отсвириха концерта им в Русе!

Концертът на „Пайнер” бе пълен провал. В събота, на 7-ми ноември певиците на димитровградската музикална компания пяха почти пред празна зала.

Зала Арена в дунавския град Русе бе полупразна. При пет хиляди седящи места, там имаше едва триста човека, разкри зрител, който е присъствал на събитието.

Концертът на Пайнер в Русе бе пълен провал, чалгата капитулира тотално

Концертът на Пайнер в Русе бе пълен провал, чалгата капитулира тотално

Едва триста души си е направо грандиозен провал, твърди въпросния читател. Дори имена като тези на топ певицата Преслава, певеца динозавър Милко Калайджиев, ангелогласната Десислава, Галин и една от най-тиражираните в момента поп фолк звезда Джена не успяха да провокират зрителите.

Или чалгата е пред колапс или на хората не им се дават пари за такова събитие. Огромна е вероятността нещата в компания „Пайнер” наистина да са се задълбочили към зле и да не вървят отникъде.

Най-вероятно заради проблеми, които постепенно излизат на повърхността от димитровградската люпилня на чалга певици си тръгнаха Камелия, Крум, а съвсем наскоро и Андреа, както и още няколко от най-тиражираните поп фолк звезди.

Или може би на хората им е омръзнало от еднообразието в този стил музика, където нещата не са помръднали и са си същите от години. Каквато и да е причината, събитието е преминала при катастрофално нисък интерес и то в един крайдунавския град, който изобщо не е малък по население.

Познавачи се питат колко ли зрители ще събере традиционния годишен концерт на „Пайнер” в зала „Арена Армеец” наскоро. Каквото и да се опитваме да гадаем няма да разберем, очаква да видим събитието, което ще стартира съвсем наскоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар