Любопитни разкрития за министрите от кабинета на Бойко Борисов

Любопитни разкрития за министрите от кабинета на Бойко Борисов
5 (100%) 1 vote

Вижте кой топли спалните им

Изплуваха доста любопитни разкрития за някои от министрите на кабинета на Бойко Борисов.

За никого не е тайна, че немалка част от тях са ергени, а и как иначе, след като нямат пет минути свободни, в които да се врекат официално във вярност на своите половинки.
Макар официално немалка част от министрите на Бойко Борисов да са ергени, това далеч не означава, че няма кой да топли завивките им.

Дори самият Бойко Борисов не е сам като куче, както често се изразява.
Макар да се старае да запази личния си живот в тайна, той е наблюдаван под лупа и е много трудно да скрие по-пикантните неща. Всъщност въпросът кой е дамата до Бойко Борисов отдавна терзае обществото.
Оказва се, че в спалнята на министър-председателя освен китара, гири и бои има и дама, на която не смее да каже името, за да не я „разкостят”.

Вижте кой топли спалните им

Вижте кой топли спалните им

Мълвата носи, че доста журналистки са минали през завивките на Бойко Борисов.
Премиерът споделя нощите си с 30-годишна масажистка от известна столична болница. Тя не живее в заблудата, че някой ден ще стане госпожа Борисова, а и на министър-председателят му допада свободната форма на любов и не се е забързал да минава отново под венчило.

Министър Божидар Лукарски също е заклет ерген, но за разлика от премиера Бойко Борисов не крие връзката си.
Сърцето му е пленено от Ива Йорданова, с която се запознали на партийно събитие.
Тя е бивша участничка в „Шоуто на Слави”.
Красавицата е изключително интелигентна. След като завършва в „Бъркли”, карала стажа си в ООН, а към днешна дата е пиар в „Лукойл”.

Министърът на спорта Красен Кралев е лудо влюбен в журналистката Виктория Петрова. За негово огромно съжаление обаче той все още не е получил развод от бившата си половинка, за да узакони връзката си с Виктория.

При все, че има двама сина от Маринела Тодорова, министър Ивайло Московски също е ерген. Двамата с половинката му се познават още от ученическата скамейка и са свили луксозно семейно гнездо в баровския квартал на Кирил Домусчиев.

Министър Томислав Дончев има син в четвърти клас от половинката си Светлана, но двамата все още не могат да намерят време да узаконят връзката си въпреки ултиматума, който му постави преди време Бойко Борисов, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар