Би Ти Ви изпързаля Слави Трифонов

Би Ти Ви изпързаля Слави Трифонов
5 (100%) 3 votes

Шоуменът се размина с апетитна хапка

Би Ти Ви подложи динена кора на шоумена Слави Трифонов.

Оказва се, че медията е отрязала мераците на Слави Трифонов да бъде изпълнителен продуцент на „България търси талант”. От Би Ти Ви подчертават, че шоуто вече е изцяло вътрешна продукция.
Очевидно ръководството на телевизията не е одобрило космическите хонорари, които през миналия сезон на шоуто Слави Трифонов раздаде на журито и на себе си разбира се.

Ръководството е недоволно и от творческите идеи при изпълнението на проекта и затова е взело решение, че вече телевизията сама ще прави шоуто.
Слави Трифонов се размина за пореден път „България търси талант”. Запознати припомнят, че първите два сезона на шоуто бяха взети от Магърдич Халваджиян, третият бе направен от Би Ти Ви.
Шоуменът успя да се облажи с апетитната хапка едва в четвъртия сезон на „България търси талант”.

Шоуменът се размина с апетитна хапка

Шоуменът се размина с апетитна хапка

Той обаче не сбъдна очакванията на Би Ти Ви да предложи нещо ново, а вместо това набута в журито приятеля си Иво Сиромахов и скандалната журналистка Илиана Беновска. Тя обаче бе извадена набързо от журито заради неправоверните изказвания в ефир и разрази огромен скандал с разкритията, които направи по-късно.
От медията издават, че още тогава Павел Станчев се зарекъл, че това ще е първият и последен сезон на „България търси талант” продуциран от Слави Трифонов.

Медията крои планове да развие собствена концепция за шоуто с лица, които са добре познати от екрана и са утвърдени таланти.
Те ще следват логиката, че за да оценяваш останалите, първо трябва ти да бъдеш оценен.
Мълвата носи, че в новия сезон на шоуто, което ще стартира през пролетта, в журито се връща актьорът Асен Блатечки.
Спряга се и името на продуцента Денис Ризов като втори член от журито, но все още не е ясно дали ще приеме офертата.

По всяка вероятност водеща отново ще е Мария Силвестър, но все още не е ясно дали неин партньор отново ще бъде Сашо Кадиев, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар