Стефан Данаилов: Живнах!

Стефан Данаилов: Живнах!
5 (100%) 2 votes
„Чувствам се подмладен“ – споделя актьорът Стефан Данаилов-Ламбо

Доскоро трудноподвижният актьор, който разтревожи доста колегите си от БСП, е по-енергичен, усмихва се много повече и сякаш цъфти от енергия – поздравяват се социалисти.

„България днес“ отбелязва, че Стефан Данаилов идва все по-редовно на пленарни заседания, а депутатите от левицата са му отредили почетно място на първия ред в групата на червената партия. Въпреки че още се придвижва с кола и шофьор, стъпките на Ламбо в кулоарите на парламента са много по-бодри. Не пристига в събранието и без неизменното си тъмночервено шалче и каскет, не пропуска и да си побъбри с колеги. Преди 72-годишният актьор едва качваше стълбите и имаше далеч по-потиснат и нездрав вид – отбелязва изданието.

Заради притесненията на колегите му и заради оплакванията му, че ходи трудно и не вижда добре, Стефан Данаилов се надъхал да покаже, че още има какво да даде на сцената и на колегите си в парламента. Ламбо преглеждал десетки сценарии и текстове на пиеси – пише „България днес“. Заради любовта си към представлението „Пигмалион“ реши да не се впуска в нови постановки, а да изиграе за пореден път спектакъла.

Стефан Данаилов пак се качва на сцената

Стефан Данаилов пак се качва на сцената

Червени избраници коментират пред изданието, че именно предстоящото му завръщане на сцената е изправило Ламбо на крака и му е дало нова енергия. На 30 ноември Стефан Данаилов трябва да е на сцената, а билетите за постановката вече са пред свършване. Част от червените депутати искат да си купят билети, за да гледат за пореден път великия си колега на сцената.
Самият Стефан Данаилов сподели скоро в интервю, че се чувства добре, но трудно чете и има проблеми със зрението. „Живнах“ – призна в интервюто известният актьор, който видимо е свалил част от излишното тегло.
На 17 ноември Ламбо заминава в Москва с класа си за участие в Международен театрален фестивал, на който ще представят спектакъла „И само туй: Любов!“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар