Ето как е изглеждала Ернестина Шинова на младини (ФОТО)

Ето как е изглеждала Ернестина Шинова на младини (ФОТО)
3 (60%) 2 votes

Вижте как е изглеждала Ернестина Шинова на младини

Ернестина Шинова, която може да се похвали с тяло на ученичка, не крие именно заради физиката си някога е имала комплекси. Тя страдала от чувство за малоценност като ученичка. Причината за това били подмятанията от съучениците й, че прилича на щека.

Като такава я описва и настоящият й съпруг Андрей Слабаков. Двамата се познават от ученическите си години, когато били възпитаници на столичното 118-то. Актьорът си спомня, че още тогава съпругата му била много слаба. Като ученичка Ернестина Шинова била много свита. Приятелите й се подигравали и заради прическата – тя била нула номер.

Самата актриса не крие, че тогава е имало комплекси, но по-късно, когато отишла във ВИТИЗ всички въздишали по нея и тя била една от най-желаните студентки.

Дебютът си в киното тя прави едва на 20 години. След това се снимала в още 16 ленти, две от които били дело на настоящия й съпруг. Именно тогава пламнали искрите между тях, пише „Уикенд“.

Към настоящия момент актрисата споделя, че е доволна от начина, по който изглежда и не би заложила на никоя от актуалните пластични интервенции за подмладяване.

Ернестина Шинова

Ето така е изглеждала Ернестина Шинова на младини

Очарователната блондинка философства, че е напълно нормално една жена на 20 и една на 80 години да изглеждат по абсолютно различен начин, но това е нормално и няма смисъл да се противопоставя на времето. Актрисата е категорична, че не би променила нищо във външния си вид.

Само преди няколко дни медиите гръмнаха със скандално разкритие за Ернестина Шинова. Стана ясно, че през 80-те години тя е имала връзка с Христо Сираков. Това се случило по време на кратка раздяла между нея и настоящия й съпруг.

Връзката й със скандалния плейбой не продължила дълго. След мимолетната си афера с него, Ернестина Шинова отново се върнала при съпруга си, пише „Всеки ден“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар