Петя Дикова рухна

Петя Дикова рухна
5 (100%) 1 vote

Петя Дикова е съсипана и това, което я измъчва не й дава миг покой

От няколко седмици Петя Дикова е посърнала, разказват колегите й. Те споделиха пред „Всеки ден“, че усмивката е само за пред камерите, но всъщност младата журналистка почти не се усмихва. Тя се появява на работа във вид, в който плаши колегите си. Те коментират, че причина за зачервените и подпухнали очи на чаровната тв водеща не е среднощното четене, а дългите нощи, прекарани в плач.

Откакто любимият й предложи брак, тя не е на себе си. Приятелят на Петя Дикова живее в Англия и категорично отказва да се прибере в България и да заживее с нея. От своя страна Петя също отказва да напусне родината и да се премести при него.

Чаровната журналистка не си представя да живее далеч от родителите си. Въпреки развода на Аня Пенчева и Стажанта, наследницата им никога не е усетила липсата на нито един от тях.
Петя Дикова още си спомня кошмарните години от своето следване, когато била далече от Аня Пенчева и Сашо Диков.

Петя Дикова

Петя Дикова се разкъсва между родителите и любимия си

Стените на стаята в квартирата й били облепени с плакати на актрисата. След дипломирането си Петя Дикова се завърна в България. Още тогава тя си обещала повече никога да не се отделя за дълго от родителите си.

Силната привързаност към тях е причината тя да отхвърли предложението за брак на любимия си. Според запознати много скоро той ще й постави ултиматум и тя ще трябва да реши дали да продължат пътя си заедно или да се разделят.

Самата Петя Дикова също вече се чувства много изморена и изтощена от връзката им. Тя буквално се разкъсва между София и Лондон и при първа възможност хваща самолета за Кралството, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар