Капризите на Мара Отварачката са причината за финансовите проблеми на клана Гущерови

Откакто Мара Отварачката се присъедини към семейство Гущерови, фамилията има сериозни финансови проблеми. Причина за намалелите им банкови сметки са капризите на снахата. Мария Гущерова знае как да харчи парите им и ето че това си пролича. Освен скъпите почивки, тоалети и возила, тя подсигури охолен живот на своята майка и сестра, които също се облажиха от милионите на Гущерови.

Богата фамилия вече обявила част от имотите си продажба. Това показва справка на "Галерия" в известен сайт за недвижими имоти.

Единият от имотите, които фамилията продава, е изоставено производствено хале край Силистра. То се простира на площ от 12 300 квадратни метра и цената му е не по-малко от два милиона лева, коментират запознати.

В близост се намира и още един от имотите на фамилията - хотел "Данубе", който през 2011 година получи престижна награда за най-добър хотел у нас. Той също е обявен за продажба, но не е посочена цена. Според запознати с цените на недвижими имоти е невъзможно пазарната му стойност да е под 2 милиона лева.

За продажба са обявени и бунгалата на семейство Гущерови, намиращи се край морския бряг в Черноморец. Ваканционният комплекс се простира на площ от 3500 квадратни метра и цената му е 700 000 лева.

[caption id="attachment_462095" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката Мара Отварачката разори Гущерови[/caption]

Имотът на семейството на Мара Отварачката в село Енина също е обявен за продажба. В района на Казанлък фамилията притежава и хижа, за която също търси купувач.

Злите езици твърдят, че развръзката отново ще бъде вече познатата ни. Преди да се разведе с бившия си съпруг Митко Андонов, Мара Отварачката успя да го доведе до фалит и от хотелиерския му бизнес остана единствено бледо подобие на това, което някога е бил.

Фолкаджийката определено има опит в това и нищо чудно Гущерови да ги сполети същата участ.