Ани Цолова се втали до неузнаваемост (Разкри диетата си)

Гласувайте за статията

Ани Цолова постигна перфектни мерки, водещата на Здравей България сподели чудодейната си диета

Ани Цолова преди

Ани Цолова преди

Телевизионната водеща Ани Цолова разкри на какво се дължи впечатляващата й физика. В основата на нейният хранителен режим стоят съветите на популярния народен лечител Петър Димков.

Ани Цолова след диетата

Ани Цолова след диетата

Според Петър Димков трябва да се ограничат животинските храни, а храненията да са 5 пъти дневно.

Ани Цолова се съобразява с напътствията на лечителя. Водещата комбинира правилното хранене с активен начин на живот. Тя споделя, че най-малко 3 пъти седмично тренира аеробика.

Друга една руска звезда съвсем наскоро се появи отслабнала и подмладена. Става дума за обичаната изпълнителка Алла Пугачова. Въпреки, че не е в първа младост тя направо изуми с новата си визия. Алла Пугачова се похвали, че зад променената й външност стои диетата на великия българин Петър Димков.

А ето и тайната диета на Ани Цолова. С нея тя успя да се отърве от 13 килограма.

Режимът на телевизионната водеща е четиридневен. Прави се всяка седмица и се почива три дни. През първите дни се консумира салата от моркови и плодове. Приготвя се изключително лесно, няма да изгубите много ценно време. Морковите се настъргват на ренде, а после прибавяте плодове каквито ви харесват. За да ви е по-вкусно може да добавите малко мед и сок от лимон.

В продължение на три дни хапвате само салатката. Ядете сутрин, обяд и на вечеря. Количеството може да е неограничено, но не трябва да чувствате тежест в стомаха. С една дума, не трябва да се преяжда.

През четвъртия ден включвате в менюто за разнообразие хляб и картофи.

През следващите три дни се почива от диетата. Ядете, каквото ви се иска, но условието е да не се прекалява. Хапвате разумно и в по-малки количества.

След почивката, цикълът на хранене се повтаря отново до желания резултат.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ани Цолова се втали до неузнаваемост (Разкри диетата си)”

  1. pe6o

    Ное. 09. 2015

    Перфектни мерки ли?Е, докарала го е на цици и на едри кълки,ама задникът и е като сватбарска маса….И не само….

Добавете коментар