Кошмар: Близките на Диляна Попова не могат да повярват какво се случи с нея!

Кошмар: Близките на Диляна Попова не могат да повярват какво се случи с нея!
5 (100%) 2 votes

Диляна Попова не прилича на себе си, никой от познатите й не може да повярва, че това е тя!

Диляна Попова е тресната от любовна мъка. Една от най-желаните жени ходи доста разпусната и раздърпана. След като преди повече от половин година се раздели окончателно с „лошото момче” на киното Асен Блатечки, тя съвсем е зарязала външния си вид.

След като двамата създадоха сина си Борил, актьора заряза красавицата и се върна при първата си жена, режисьорката Катерина Горанова и тяхната дъщеря Катя.

Диляна Попова тотално се занемари, изпадна в депресия заради липсата на любов и мъж до себе си

Диляна Попова тотално се занемари, изпадна в депресия заради липсата на любов и мъж до себе си

Синеоката манекенка трудно прие това решение на непостоянния си мъж, но се примири със ситуацията сама да отглежда сина си. Жената, по която въздишат мнозина се превърна в една от най-грижовните майки от шоубизнеса.

Диляна Попова не отделя очи от малкия си син, заради което запусна външния си вид. Тя често е забелязвана да разхожда малкия Борил с количка, като е вързала косата си на конска опашка и се движи без грим.

Хубавицата все по-рядко посещава и фризьор, като изцяло се е отдала на грижи по първородното си чедо. Манекенката се движи навсякъде с него, дори като пазарува, като но го изпуска от очи и прави всичко възможно, за да се чувства детето й напълно комфортно.

Определено малкия Борил почти изцяло прилича на баща си, като гените му са изместили тези на майка му. Той има не само очите, но и дори ушите и усмивката му е като на Асен Блатечки, твърдят от обкръжението на манекенката.

Малчуганът е едно към едно миниатюрно копие на баща си, категорични са всички, които са го виждали. Въпреки че е самотна майка, за Деляна Попова това е най-красивото нещо, което й се е случило в живота. Въпреки неглижирания си външен вид обаче 34-годишната хубавица не е качила и кило на талията си и пак си е слаба и стройна, както и преди раждането на Борил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар