Ужасяващо: Виж какво ни чака през 2016-та година! (Алена разтрепери всички)

Ужасяващо: Виж какво ни чака през 2016-та година! (Алена разтрепери всички)
4.14 (82.86%) 7 votes

Прогнозата на Алена ужаси всички, ето какво ни чака през идната 2016-та година!

Година на агресията. Такава астроложката Алена очертава да е предстоящата 2016 година. Според известната ясновидка не очакват доста тежки и трудни дни, тъй като очертаващата се нова година ще премине под егидата на войнствената планета Марс. Вибрацията на 2016 година е под девятката, която е край на нещо и началото на ново и различно.

Според астроложката планетата Марс ще ни поднесе изключително трудни и запълнени с агресия триста шейсет и пет дни. Тя носи още гняв и физическа саморазправа. Убийствата и самоубийствата ще се засилят през следващата година.

Алена направи плашеща прогноза за идната година

Алена направи плашеща прогноза за идната година

Ще се разпалват войни на личностна и на между етническа основа. Кървавите сблъсъци ще са породени от силен гняв, ненавист, омраза както между отделните хора, така и на верска основа.

Според известната астроложка през настоящата 2016 година ще ни се наложи да се срещнем с кармичните си врагове. Но срещата няма да е лека.Те ще бъдат както лични, така и на държавно ниво.

Те ще искат да ни принудят да заживеем по техните правила и да изпълняваме безропотно всичко, коието ни наложат. Именно нежеланието ни ще предизвика сблъсъци, които на места ще бъдат доста зрелищни, дори кървави, чертае мрачна прогноза Светнана Тилкова, по-известна като Алена.

Следваща година ще е толкова бурна и войнствена, защото носи крайната фаза на нашата кармична разплата. Тя започна от годината на Сатурн и ще продължи през годината на Марс през 2016 година. Много насилие и смърт ни очаква през новата година, но след това нещата постепенно ще стават благоприятни и ще се разпръсква благополучие над страната и над народа ни, обещава още Алена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар