Джордан, новото лице на „Пайнер“ топ измамник (Вижте схемите му) Преглеждания: 9590

0
4/5 - (1 vote)

Джордан подписа с „Пайнер“, знаят ли от компанията за съмнителната му слава

Новото лице на „Пайнер“ фолк певецът Джордан е истински измамник. Той завлече много хора с пари. Дори адвокатката му е сред неговите кредитори. Тя му помогна да напусне „АРА“, но той не мисли да й плати.

Джордан и Моника Валериева
Джордан и Моника Валериева

Да не говорим за неговите колеги, които са сред ужилените от изпечения мошеник. Джордан действа с много проста схема. Иска по три, четири хиляди лева, с обещанието, че ще ги върне най-много до месец, научихме от  HotArena.

Обещаният срок изтича, но Джордан хич не мисли да връща взетата на заем сума. Шикалкави и се крие от своите кредитори. Не вдига телефона си, ако някой го потърси. А ако някой го срещне, певецът започвал да плаче, като вдовица, че е в много тежко финансово положение. Няма доходи, което едва ли е вярно. Просто Джордан не обича да връща.

Преди време изпълнителят ужили Мона Валериева с 5 бона. Той й обеща да я снима в клип. А моделката си плати, с надеждата да стане известна.

За съжаление музикалните телевизии не излъчват клипът. А парите на Моника Валериева отидоха на вятъра.

Е, това е новото лице на „Пайнер“. Предупреждаваме новите му колеги да са внимателни с Джордан и да не му дават пари на заем. Няма да ги видят никога.

Устата, Емануела, Марина Тошич и Джордан, новите в "Пайнер"
Устата, Емануела, Марина Тошич и Джордан, новите в „Пайнер“

В компанията „Пайнер“ ще видим още трима нови, освен скандалния Джордан. Най-интересното за публиката е включването на Иван Динев-Устата в димитровградската музикална фирма.

Марина Тошич е третото ново лице в „Пайнер“. Тя млада сръбска певица, която живее в България.  От малка мечтае да работи в компанията на Митко Димитров.

Фолк дивата Емануела е четвъртото ново лице. В момента певицата се самопродуцира. Тя ще започне участията си към „Пайнер“ в началото на 2016 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.