Кошмар: Неочакван удар смачка Катя от Ритон!

Кошмар: Неочакван удар смачка Катя от Ритон!
5 (100%) 2 votes

Тази мисия беше кошмар за Катя от Ритон, Евгени Минчев я съсипа тотално!

ВИП Брадър снощи се превърна в супер луксозен хотел. Това бе седмичната мисия на съквартирантите, които влезнаха в новите си роли. Здравко от „Ритон” стана управител на хотела, а неговата половинка в живота и на сцената камериерка.

Кичка Бодурова беше масажистка и козметичка в спа центъра на хотела. Люси Иларионов и Христина Димитрова бяха главен готвач и готвач в кухнята, които въртяха засукани манджи и специалитети.

Катя от Ритон бе смазана от думите на лорда, егото й пострада жестоко

Катя от Ритон бе смазана от думите на лорда, егото й пострада жестоко

Плеймейтката Светлана Василева също имаше роля и тя бе на пиколо. Гостите на хотела бяха младото семейство Гъмови – Станимир Гъмов и Преслава. С тях бяха приятелите им Джино и Ернестина. Гостите на хотел ББ не спряха да проявяват претенции.

Кичка и Катя веднага влезнаха в ролите си и постоянно коментираха надутите снобари колко безвкусно са облечени и какви големи претенции, без покритие имат.

Здравко като един оправен мениджър беше навсякъде, за да остане всеки доволен. Гъмов пожела да си направи педикюр, но само на левия крак. Масажистката жлъчна го клъвна, че доста му е захабена. Той обаче остана доволен от обслужването, дори й обеща бакшиш.

Слуховете за ВИП-посрещането се разнесе бързо и затова в хотела нахлуха още гости. Те се оказаха коментаторите Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Антония Петрова. Шестата по хубост посочи за любимец на народа Ернестина, а детронира Светлана.

Антония Петрова възкачи на престол Джино, а срази Кичка. Евгени Минчев попиля дует Ритон. По-специално Катя, която изкара безчувствена, неспособна за приятелство и непробиваема като сфинкс.

Катя също не му остана длъжна и му каза, че го намира за смешен и не го харесва, но лицето й издаваше бяс и отчаяние. Този удар на Евгени я смачка пред всички.

Здравко не избухна, а потъна в сълзи от безсилие. После сподели пред Гъмов, че на друго място би го смачкал. Закачливо кукловода попита дали да не го настигне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар