Ана Баракова със заплахи за живота си заради имунитета на Волен

Ана Баракова със заплахи за живота си заради имунитета на Волен
4 (80%) 2 votes

Ана Баракова е засипвана нон стоп от заплашителни смс-и

Телевизията на Атака пусна телефонния номер на Ана Баракова в ефира

Ана Баракова получава постоянни заплахи за живота си заради свалянето на имунитета на Волен Сидеров! Скандалната вече независима депутатка се оплака, че на личния й мобилен телефон нон стоп валят заплашителни смс-и, с които неизвестни лица й се канят да й посегнат физически.

Заплашват Ана Баракова

Заплашват Ана Баракова

Като причина за това е участието й в специалната комисия, която поиска свалянето на депутатския имунитет на лидера на Атака. Което в крайна сметка се и случи. „Ти си нищожество, позор, не можеш да определяш съдбата на великия Волен“, гласи едно от посланията.

И то е едно от многото. Тормозът бил непрестанен, всеки ден до полунощ, че и след това. Скандалната депутатка не скри, че е сериозно притеснена от случващото се и дори е уведомила парламента, а следващата й стъпка смята да е подаване на жалба до МВР.

Направена проверка на телефонните номера, от които са пращани смс-ите действително отведе до няколко горещи привърженика на Атака. Които заявиха, че са звънели на Баракова, за да й търсят сметка за действията срещу Волен, но не са й пращали смс-и.

А с телефона й се сдобили след като телевизията на партията – Алфа ТВ, го излъчила в публичния ефир. На един от телефоните пък отговори мъж, който твърди, че номерът е на родителите му и няма начин някой от тях да е пращал подобни заплахи на Баракова.

На друг пък беше затворено веднага, след като стана ясно с каква цел е обаждането, провериха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар