Страшен удар очаква Джино извън Къщата, той дори не предполага!

Страшен удар очаква Джино извън Къщата, той дори не предполага!
5 (100%) 1 vote

Джино дори не подозира какъв страшен и жесток удар го чака, когато излезе от Вип Брадър – той още обича Джена!

Джена отново е на крилете на любовта. Гласовитката от Разград вече върти гореща любов с момък от сой. Певицата забрави за милионерския син Джино, който в момента е един от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър.

Преди това интригата свърза името й с още един брадър, бившия футболист Пламен Богданова. Сега обаче поп фолк дивата напълно е забравила за тях, както и за останалите милионери, с които мълвата непрекъснато я свързва.

Джино Бианкалана дори не подозира какво ще научи за любимата си жена

Джино Бианкалана дори не подозира какво ще научи за любимата си жена

Джена вече била оплетена със стрелите на Амур от сина на Надя и Атанас от култовия оркестър „Канарите”. Младият Атанас Стоев-младши е барабанист в оркестъра, заедно с родителите си. Той обаче бил запленен изяло от новото си гадже, а и Джена била буквално хлътнала от любов по него. Двамата се запознали преди това, а на частното парти недвусмислено демонстрирали чувствата си.

Първи на тържеството пристигнали музикантите, а малко по-късно там дошла и една от най-желаните изпълнителки на „Пайнер”. През цялото време гаджетата не се отделяли дори и за минута един от друг.

Ето го новият приятел на Джена - срещата му с Джино ще бъде историческа

Ето го новият приятел на Джена – срещата му с Джино ще бъде историческа

Някъде към по-късните часове на нощта Джена и Наско дори се целунали няколко пъти пред очите на останалите. Техните ласки обаче не били обикновени и приятелски, а ясно си личало, че са двойка и се обичат.

Припомняме, че Джена и Джино също бяха гаджета. Американският плейбой дори подари на певицата годежен пръстен, но двамата не стигнаха до брак.

Според една от версиите Джино не бил толкова богат, колкото се представял, а според друга той вече бил женен за богата италианка проформа, за да вземе тя американско гражданство.

За услугата мургавелкото получил от нея солидна сума и месечна издръжка, докато трае шашмата, когато тя окончателно ще получи желания паспорт, за да се разведе с псевдо съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар