Решиха ли се най-сетне: Виж сватбената рокля на Андреа!

Решиха ли се най-сетне: Виж сватбената рокля на Андреа!
5 (100%) 1 vote

Андреа шашна всички с многозначителната снимка, която публикува!

Андреа ще се омъжва. Тази новина за половинката на Кубрат Пулев разтресе Фейсбук. Една от най-тиражираните певици на „Пайнер” пусна фото със сватбена рокля, а феновете й веднага заподозряха, че тя и националния ни шампион по бокс ще си кажат дългоочакваното „да” пред олтара.

Блондинката и един от най-силните мъже на планетата са заедно отдавна. Нормално е очакването Кубрат Пулев да й предложи брак и двамата най-сетне да узаконят дългогодишната си връзка.

Андреа явно много иска да се види като булка

Андреа явно много иска да се види като булка

При мача с украинския световен шампион Владимир Кличко, Кобрата обеща тържествено да направи Андреа своя законна съпруга още там, на ринга. Това обаче щеше да се случи, ако той победеше непобедимия Кличко. И тъй като Кубрат Пулев не го тръшна, обещанието му отпадна и двойката отново не се впрегна в сватбения хомот.

Оттогава всяка една закачка в тази посока предизвиква вълна от желание у феновете, тяхната любима Андреа да видят най-после в булчинска премяна. Затова последното фото в жена в бяло предизвика обяснимо брожение. Още повече, че под него поп фолк дивата е постнала две усмихнати човечета. Оказа се, че това не е дългоочаквания момент, а жената с бяла булчинска премяна е друга, не Андреа.

Нищо чудно певицата да се омъжи с точно такава рокля

Нищо чудно певицата да се омъжи с точно такава рокля

Това е фото на турска актриса, изиграла ролята на Кьосем Султан. Владетелката е известна с това, че на два пъти е управлявала самостоятелно Османската империя. А сериалът е един от любимите на гаджето на Кобрата. Затова певицата е споделила снимката на любимата си актриса, облечена в изумителна сватбена рокля.

Тези са причините, поради които Андреа е лайкнала фотото на личния си профил във Фейсбук. Което за пореден път разочарова феновете й, които мечтаят и Андреа най-после да се накипри с мечтаната булчинска рокля и да стане официално съпруга на Кубрат Пулев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар