Капка Георгиева направи пикантни разкрития за развода си с Волен Сидеров

Капка Георгиева, чиято връзка с Волен Сидеров продължи цели 20 години, проговори за отношенията им. Двамата са са заедно от 1991 година. Бракът, който те сключиха през 2006 година в Кърджали, се разпадна през 2011 година. Оказа се, че официално двамата все още са законни съпрузи и вината за това е единствено на Волен Сидеров. Атакистът категорично отказва да даде развод на съпругата си.

Тя сподели, че го е поканила в съда да разтрогнат брака си по взаимно съгласие, но той така и не благоволил да се яви в съда.

Разривът в отношенията им настъпи през 2005 година, когато той реши да я отстрани от поста на главен редактор във вестника на партията му. Междувременно депутатът започна връзка със своята съпартийка Деница Гаджева. Към момента двамата живеят заедно. Връзката им скрепи и появата на техния първороден син, които проплака преди месец в елитна столична клиника.

Капка Георгиева заяви пред "Шоу", че е решила да спре да се прави на кавалер, защото във всички страни по света, законът защитава жените. Тя се надява, че съпругът й скоро ще благоволи да се яви в съда и бракът им ще бъде разтрогнат.

[caption id="attachment_461741" align="alignright" width="300"]Капка Гергиева Волен Сидеров отказва да се разведе с Капка Георгиева[/caption]

Бившата изгора на Волен Сидеров коментира и екшъна със студентите от НАТФИЗ. Тя заяви, че младите хора са се превърнали в изкупителна жертва и неволни участници в един абсурден спектакъл.

Бившата журналистка допълни, че евтиният номер на бившия й този път не мина, тъй като всички знаят, че той не е бил ударен от полицай, а от човек, който е трябвало да прилича на такъв.

Капка Георгиев е убедена, че целта на Волен Сидеров е била целият свят да гръмне с новината, че у нас полицаи бият депутати, пише Ретро.бг.