Бомба: Азис разкри неподозирана истина за Николета!

Бомба: Азис разкри неподозирана истина за Николета!
5 (100%) 2 votes

Азис разкри истината за отношенията си с Николета Лозанова и края на приятелството им!

Азис разкри истинската причина за раздялата си с екс съпругата на Валери Божинов. Преди той и Николета Лозанова били неразделни, а сега отношенията им са провалени. Кралят на поп фолка обаче искрено страда от този факт и обвинява себе си за провалените отношения с водещата на „Папараци”.

Ексцентричният певец си признава, че с Николета Лозанова са се смeли и забавлявали от сърце. Тя била за него като част от тялото му. Но един път той прекалил в чувството си за хумор. В един нощен клуб, където в този момент участие имала Алисия той проиграл приятелството си с Ни Ло.

Николета била незаменима за Азис, виж ти...

Николета била незаменима за Азис, виж ти…

Хрумнало му да се снима с Алисия и накарал фотографа да ги снима. Дори на фотото той целунал врагинята на Николета и тази провокативна снимка й я изпратил. Всеизвестно е, че Алисия и Николета не могат да се дишат и продължават да си остават най-големите врагове.

Това преляло чашата и оттогава Николета вече се разсъдила не на шега на Азис. На сутринта това фото било на първа страница на вестниците. Именно тази „целувка” с Алисия я разделила с Николета.

След тази случка той повече не иска да има до себе си красиви жени. Според него те му носят само нещастие, защото са своенравни и много капризни. Все още тъгува за Николета и не може да си прости тази глупава шега от негова страна.

Никой не може да заема празнината и мястото, което е оставила Николета Лозанова в неговата душа, признава си фолкаджията. Азис твърди, че в музикалните си проекти възпява чуждата болка и тъга. Специално място има и за предишната му приятелка Николета Лозанова, която още не може да му прости предателството.

Песента „Хей, момиче” била специално написана за моделката Николета Лозанова. Текстът бил съчинен от двамата, но незнайно как той изчезнал. Тогава Азис й звъннал, за да се срещнат и да си го припомнят, но бившата съпруга на футболиста от сръбския тим „Партизан” не откликнала на молбата му. Това дълбоко го наранило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар