Любопитно разкритие за Джино от ВИП Брадър

Любопитно разкритие за Джино от ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Животът му не винаги е бил толкова розов

Покрай участието на Джино във ВИП Брадър излезе наяве доста любопитно разкритие от личния му живот.

Преди известно време Джино от ВИП Брадър претърпял сериозен крах и се наложило да се превърне от глезен принц, роден със златна лъжица в устата, в пълен просяк.
Престъпление и предателство от страна на близък роднина срива живота на семейството му и поставя началото на повторното им забогатяване, пише kliuki.bg.

Докато правели опити да постигнат американската си мечта, фамилията на Джино, който стана известен покрай участието си във ВИП Брадър, изгубили всичко. Семейството му закрило проспериращ бизнес в България и заминало за Щатите с крупна сума. Това била и разликата между тях и останалите сънародници, решили да забегнат зад граница, които имали в джоба си жълти стотинки.

Животът му не винаги е бил толкова розов

Животът му не винаги е бил толкова розов

Допълнително спокойствие на семейството донесъл и факта, че се нанесли при лелята на бащата на Джино, която отдавна живеела там, твърди столичен ежедневник. Възрастната дама разполагала с няколко жилища, които отдавала под наем. Именно в едно от тези жилища трябвало да се настани семейството на Джино от ВИП Брадър.
Запознати издават, че семейството му пристигнало в САЩ със завидната сума от 200 хиляди лева в брой.

Като истински наивник родителят на Джино решил, че може да се довери на леля си, поверявайки й почти цялото богатство. Той внесъл парите по нейната банкова сметка. Както става в повечето случаи обаче, роднината им си показала рогата, ошушквайки спестяванията им до последната стотинка.
Като капак на всичко дори изритала семейството на Джино от жилището й, в което се били настанили.

Тази случка поставила началото на редицата сериозни изпитания, пред които били изправени семейство Ташеви. Имало дни, в които нямали нито един залък, който да сложат в устата си и поради тази причина Джино се принудил да рови в контейнерите. Докато бащата на Джино завъртал отново колелото за припечелване на пари, семейството му ядяло хляб и макарони.

След време семейство Ташеви отново успели да се изправят на крака. Немалка е заслугата и на Джино Бианкалана, който допринесъл доста за просперитета на фамилията си чрез брака, който сключил. Това обаче е тема, която не обича да засяга и избягва и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар