Моника Белучи зашеметяваща във фотосесия за списание LUI (СНИМКИ)

Моника Белучи зашеметяваща във фотосесия за списание LUI (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Моника Белучи разхвърли дрехи в гореща фотосесия за френското списание LUI, актрисата смразява дъха с изключителната си визияМоника Белучи2

Моника Белучи показа, че времето за нея не значи нищо. Тя позира в гореща фотосесия на фотографа Ранкин и кадрите са възхитителни.
Италианката, която освен актриса е и модел за първи път от много време се съгласи да покаже разголено тяло пред камерите на известния фотограф.

Не случайно за Белучи казват, че е жена без възраст. Въпреки, че прекрачва прага на шестото си десетилетие италианката напълно може да се гордее с красивите си форми.

А освен всичко друго тя е майка на две прекрасни дъщери. Вирджиния и Леони, родени по естествен  начин. Раждането никак не й е попречило да изглежда невероятно.

Моника Белучи е звезда от новия филм за Джемс Бонд Spectre. Когато получава поканата да играе едно от момичетата на Агент 007 брюнетката е доста притеснена. Но тя блести във филма, където си партнира с Даниел Крейг. И въпреки, че не е в първа младост, италианската филмова звезда е направо изключителна.

Даниел Крейг споделя, че е истинско предизвикателство и голямо удоволствие да играе заедно с Моника Белучи. Филмът съвсем скоро ще тръгне по екраните в цял свят.

Френското списание LUI посвещава специалната фотосесия с Моника Белучи на новата лента за Джеймс Бонд. То е известно с провокативните си снимки, които са изработени по европейски. А Моника Белучи ще блесне на корицата на LUI в ноемврийският му брой.

Не случайно много нашенски звезди се мъчат да подражават на неостаряващата италианска актриса. Тя е пример за съвършенство. А с годините става все по-красива.

За Моника Белучи казват, че тя не е само актриса, просто е богиня. Разгледайте галерията с нейни снимки и преценете сами!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар