Нова версия за покушението срещу Алексей Петров

Нова версия за покушението срещу Алексей Петров
3.67 (73.33%) 3 votes

Алексей Петров е бил атакуван заради „Наглите“

Алексей Петров може да има някаква връзка с „Наглите“

Нова версия за покушението срещу Алексей Петров излезе наяве малко по-рано днес. Част от родните криминалисти, заели се с разследването на опита за покушение срещу Трактора, са на мнение, че атентатът е свързан с връзка, която Петров има с крими бандата Наглите. Членовете на която са подсъдими за редица отвличания с цел откуп.

Алексей ПетровОт доста време се носи слух, че бившата барета е в центъра на групировката и дори, че той е генераторът на идеите кои милионери точно трябва да бъдат отвлечени, научиха от vsekiden.com. Той дори беше разследван, но доказателства срещу него така и не бяха открити.

Разследващите обаче смятат, че най-вероятно в момента някоя от жертвите на бандата е решила да раздава правосъдие и да си разчисти сметките с тези от Наглите, които са се разминали с присъди за деянията си.

Един от спряганите за възможен поръчител на покушението е Боби Мекото, който беше държан от бандата в продължение на цели две седмици. И в крайна сметка беше освободен, след като близките му платиха гигантски откуп в размер на 500 хиляди евро за живота и свободата му.

Още повече, че в ъндърграунд средите се говори, че малко след пускането си на свобода той се е заканил да избие всички, които стоят зад отвличането му. Все още обаче липсват доказателства за негово участие в атентата. Не е ясно и дали той има физическата и финансова възможност да организира подобен мащабен атентат с толкова мощни оръжия.

Към момента органите на реда отказват да коментират доколко тази информация е достоверна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар