Златко Баретата: С Алексей Петров сме приятели, не съм го поръчал аз!

Златко Баретата: С Алексей Петров сме приятели, не съм го поръчал аз!
5 (100%) 1 vote
Пред агенция Pik Алексей Петров настоява службите да проверят дали атентатът срещу него не е политически мотивиран

Алексей Петров, по прякор Трактора, смята, че появилите се информации, че Златко Баретата стои зад атентата срещу него са преднамерено пуснати с цел да се отклони вниманието от истинските извършители. Бившият съветник на ДАНС ще настоява разследващите да проверят кои са източниците на целенасочената информация за срещата му със Златко Баретата – пише „България днес“.

„Възниква въпросът дали тиражираните лъжи са поръчани от поръчителите на атентата срещу мен“ – твърди Алексей Петров. „Въпросът е кой упражни натиск върху медиите и дали също този натиск е политически мотивиран, което също е форма на тероризъм. Много е вероятно и реалните поръчители да пускат такива информации“ – счита той.

В същото време самият Златко Баретата отрече да има търкания с Алексей Петров.
„С него сме приятели. Много отдавна сме изяснили отношенията помежду ни и няма какво да делим“ – заяви Златко Баретата в интервю за Нова ТВ. Повод за медийната изява на бившия командос, който се бе зарекъл да не се показва в медийното пространство, стана атентатът срещу Алексей Петров. Срещу бившия съветник на ДАНС бе извършено покушение в четвъртък сутринта на метри от дома му, когато неизвестни извършители атакуваха бронираната му кола с гранатомети. Петров остана невредим по чудо. Още в същия ден обаче името на Златко Баретата намери място в една от основните версии за стрелбата срещу Петров.

Златко Баретата смята, че извършителите на атентата срещу Петров са чужденци

Златко Баретата смята, че извършителите на атентата срещу Петров са чужденци

Именно това се оказа и поводът той сам да поиска да даде интервю за случилото се. „Нямам нищо общо с атентата! С Алексей сме приятели и всичко между нас почива на това“ – категоричен бе Златомир Иванов.

„Абсолютна лъжа е, че атентатът е разчистване на сметки и аз стоя зад него. Това е долна инсинуация“ – отсече Златко Баретата. Според него е твърде възможно нападателите на Алексей Петров да са чужденци и да не фигурират в масивите на МВР.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар