Дарина Павлова стана жертва на измама за милиони

Госпожа Мулти е в истерия и подготвя жестока война
0

Госпожа Мулти е в истерия и подготвя жестока война

Веселата вдовица Дарина Павлова стана жертва на грандиозна измама, заради която изгуби милиони евро.

По всичко личи, че ожесточената война между богатите вдовици от родния ъндърграунд се разгаря с пълна сила.
В лют битка покрай глупави инвестиции в различни бизнес сфери се вкараха вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова и вдовицата на банкера Емил Кюлев – Весела.

След като Весела Кюлева се взе за сериозна бизнес дама, въвлече някои от вдовиците на родни ъндърграунд босове в сделки, за които гарантирала, че ще удвои парите им. Една от вдовиците, които проявили интерес към сделката била именно Дарина Павлова, която на всичкото отгоре била първата риба на въдицата на Весела Кюлева.
След като мадам Мулти профука голяма част от наследството на Илия Павлов, което се равняваше на 1.5 млрд. долара, сега изглежда се чуди откъде да припечели някой и друг лев, за да се опита да възстанови изгубеното.

Дарина Павлова харесала офертата на Кюлева за разработване на мини в Южна Америка, тъй като според първоначалните планове, трябвало да припечели доста добре, а и отдавна имала мераци към този бизнес.
След като вдовицата на Илия Павлов се доверила на плановете на Весела Кюлева, ъ поверила сумата от 18 млн. евро.
Примерът й бил последван и от вдовицата на Косьо Самоковеца – Ангелина Димитрова, но за разлика от посестримата си тя била по-премерена и доверила на Кюлева само 12 млн. евро.

За разлика от Дарина Павлова, Ангелина предпочела по-сигурните сделки като тези с недвижими имоти в Близкия Изток.
Благодарение на избора си, вдовицата на Косьо Самоковеца изгубила едва 3 милиона евро, тъй като Весела Кюлева не управлявала разумно средствата й.
Днес банкерската вдовица е изправена пред сериозен проблем и се чуди как да се издължи на Ангелина Димитрова, за да избегне сериозни проблеми.

Парите на Дарина Павлова обаче били изгубени до последното евро. Всичките й инвестиционни планове за мините се оказали неуспешни и претърпели пълен крах.
Запознати издават, че Госпожа Мулти е в истерия след случилото се и готви война срещу вдовицата на Кюлев, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.