Тежък раздор в семейството на Лора Караджова

Тежък семеен раздор измъчва изпълнителката Лора Караджова. Красавицата е сломена от това, което се случва в живота й, научи "Уикенд".

Баща й Данчо Караджов не харесва зет си Валентин. Родителят на блондинката е преустановил всякакъв контакт с варненеца и вече дори се е отказал от идеята да раздели щерка си с него. Рокаджията не харесва избраника на щерка си още от самото началото. Публична тайна е, че Валентин има славата на плейбой в родния си град.

Варненецът очевидно няма намерение да предложи брак на половинката си и това не се харесва на баща й. Непосимостта им един към друг стана причината двете фамилии да празнуват отделно рождения ден на малката Алиса. Преди няколко дни щерката на блондинката навърши годинка.

Валентин отпразнува рождения ден на Алиса във Варна заедно с близките си. Друго парти имаше и в столицата в дома на Данчо Караджов. Въпреки, че двете партита бяха в различни дни, варненецът демонстрира за пореден път непоносимостта си своя тъст и не присъства на партито, организирано от него.

[caption id="attachment_461446" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Бащата на Лора Караджова не харесва избраника й[/caption]

Лора Караджова буквално се разкъсва на две от случващото се между двамата най-важни мъже в живота й. Блондинката се преструва, че за нея подписът няма значение, но истината е съвсем друга. Тя отдавна мечтае не само да се види в бяло, но и за по-голяма сигурност във връзката си с Валентин.

Но очевидно това няма да се случи. За сега тя е на страната  на любимия си. Това едва ли ще продължи дълго. Приближени до изпълнителката са на мнение, че тази ситуация може много скоро да се промени.

Блондинката е силно привързана към баща си и нищо чудно много скоро да се вслуша в съветите му и да зареже варненеца, пише Хот арена.