Антон Хекимян разпали тиха война в бТВ

Антон Хекимян безспорно е най-недолюбваният тв водещ в бТВ. Колегите му не таят особено добри чувства към него. Причина за това е рекордно високото възнаграждение, което той получава. Амбициозният журналист успя бързо да си спечели благосклонността на шефовете си в бТВ. Той постигне това, което много негови колеги не успяха да постигат дори и след дълги години предана служба в частната медия.

Антон Хекимян е първенец по отношение на високата заплата, която получава. Месечно той се подписва срещу фиш за възнаграждение от 7 000 лева. Възнаграждението му е по-високо дори от това на Юксел Кадриев, който има много повече стаж не само в бТВ, но и като тв водещ.

За кратък период от време той успя да си купи собствено жилище в столицата и да забрави завинаги за квартирите. Амбициозният тв водещ се сдоби и с чисто нов автомобил, подхождащ повече на настоящото му положение.

Материалните му придобивки станаха причина за завистта на неговите колеги и началото на нова война в бТВ. Те не могат да преглътнат факта, че той получава най-голяма заплата и е любимец на шефовете.

[caption id="attachment_461426" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Антон Хекимян с най-висока заплата в БТВ[/caption]

Според някои високата заплата на Антон Хекимян е незаслужена и Юксел Кадриев заслужава подобно възнаграждение, а не той. Други коментират, че водещият на новините е само няколко часа в бТВ, докато Антон Хекимян пристига преди останалите в 04,00 часа сутринта и си тръгва точно след 12 часа - в 16,00 часа.

Причина за гнева на колегите му стана и факта, че Антон Хекимян е единственият тв водещ, облагодетелствал се покрай изборите.

На него беше предоставена възможността да поеме и изборното студио. И докато колегите му мръзнеха на студа, за да отразят случващото се в избирателните секции, той отразяваше случващото се в студиото на бТВ. За тази своя изява той ще получи допълнително още 5 000 лева, пише Ретро.бг.