Истината за Преслава и Станимир Гъмов лъсна в пълния си блясък

Истината за привличането между Преслава и Станимир Гъмов излезе наяве. Продуцентите много добре знаят, че успехът на едно риалити се измерва с броя на флиртовете между участниците в него.

Риалити героите също знаят, че споделените в ефир любовни трепети са най-сигурният начин да останата за дълго в шоуто. Позовавайки се това, Преслава и Станимир Гъмов се разбрали да изиграят евтин театър в шоуто, който е най-сигурният път към сърцата на зрителите. Двамата се разбрали, след като финалистът стана ясен, да признаят, че между тях няма нищо.

Станимир Гъмов в добър актьор и за него тази роля не е проблем. Въпреки, че Преслава не е актриса, тя също има опит в участието в подобни сцени, тъй като в много от клиповете й тя самата е героиня в любовна драма. Въпреки опита, които тя и "любимият" й имат, този път двамата се провалиха. Зрителите също ги разобличиха. Те коментират в мрежите, че случващото се между двамата риалити герои е просто евтин театър.

[caption id="attachment_461416" align="alignright" width="300"]Преслава Гъмов Преслава и Гъмов разиграват театър[/caption]

Фенове на формата дори се шегуват, че продуцентите са сгрешили при подбора на двойката, която ще разиграе любовната драма. Според тях много по-достоверно би изглеждал флирт между Преслава и Джено, тъй като за никого не е тайна по какви мъже си пада изпълбителката.

Зрителите коментират, че Гъмов се е прикрепил към фолкаджийката, защото знае че от нея зависи оставането му във формата. В момента двамата са зависими един от друг. Актьорът е този, който е по-зависим от Преслава, защото за него оставането във формата е много по-важно, отколкото за пайнерката.

Част от коментарите по адрес на изпълнителката гласят, че в реалния живот тя никога не обърнала внимание на мъж като Гъмов, пише БЛИЦ.