Ето какво ни очаква през 2016 година според Оксана Станчева

Известната астроложка Оксана Станчева направи прогноза за 2016 година и за месеците до края на годината. Периодът, в които се намираме в момента, ще продължи до средата на идната година. Това е времето, благоприятно за промени в живота - нова работа, ново жилище. Сега е моментът да обърнем внимание на здравето си да излекуваме болежките си.

В глобален аспект този период и почти цялата 2016 година за благоприятни за промени в здравеопазването и трудовото законодателство. Следващата година има предпоставки за намаляване на безработица, стига да се вземат мерки от сега. Този период ще започне в края на годината, тъй като знакът Дева ще навлезе в Юпитер.

Положителното влияние на планетата ще продължи до първото полугодие на 2016 година. То ще бъде най-благоприятно за Дева и другите земни знаци.

Второто шестмесечие от новата година ще бъде най-благоприятно за въздушните зодиакални знаци - Близнаци, Везни и Водолей.

През идната година няма да има нито ретрограден Меркурий, нито рептрограден Юпитер и Марс. Като цяло аспектите са положителни, на мнение е Оксана Станчева.

В началото на идния месец ще се наблюдава интересното съвпадение на планетите Венера, Юпитер и Марс, което  определя периода като изпълнен с любовни трепети и вълнения.

[caption id="attachment_461369" align="alignright" width="300"]Оксана Станчева Според Оксана Станчева бежанската криза ще се задълбочи през 2016 година[/caption]

Тя предсказа, че бежанската криза ще продължи и през следващата година. Решение за нея няма да се намери скоро или ако се намери то ще изисква много време за реализацията му.

Отново предстои разцепление на общественото мнение по този въпрос. Част от обществено ще счита, че трябва да се помогне на бежанците, а друга, че не трябва да им се помага. Кризата ще се задълбочи през идната година, убедена е астроложката.

Най-напрегнатите месеци ще бъдат април и май. Фактът, че на Нова година Луната ще бъде в Дева определя една година, изпълнена с много работа и отговорности, сподели Оксана Станчева пред "Всеки ден".