Пътниците на разбилия се руски самолет са загинали

Пътниците на разбилия се руски самолет са загинали
5 (100%) 1 vote

Пасажерите от разбилия се край Египет руски самолет най-вероятно са мъртви

Падналият руски самолет с 217 пътници е на парчета

Пътниците от разбилия се край Синайския полуостров руски самолет най-вероятно са загинали. Това обяви Ройтерс, позовавайки се на информация на източници от разследването. Летателната машина е превозвала 217 пътници – руски туристи, плюс още седем души екипаж.

Пътниците от разбилия се руски самолет са мъртви

Пътниците от разбилия се руски самолет са мъртви

Самолетът изчезна от радарите малко след излитането си от Шарм-Ел-Шейх, а по първоначални данни пилотите са успели да се свържат с авиодиспечери от Турция, след като машината е навлязла в турското въздушно пространство. Тази информация все още не е потвърдена, а министър-председателят на Египет Шериф Исмаил в официално изявление обяви само, че самолетът действително се е разбил, научиха от БЛИЦ.

На Синайския полуостров вече бяха открити отломки, които най-вероятно принадлежат на падналия самолет. Мястото е пълно със спасители и разследващи екипи, които се надяват да открият някой оцелял след трагедията и да установят какво точно е довело до катастрофата.

Вероятността някой да е оживял след подобно падане обаче е минимална, още повече, че самолетът е напълно разрушен.

Към момента се знае, че летателната машина е започнала да губи височина малко след излитането си и в един момент е изчезнала от радарите авиодиспечерите на Египет.

Най-вероятно се касае за трагичен инцидент, липсват признаци машината да е била свалена от терористи, каквито слухове се появиха веднага след катастрофата. Тези спекулации се появиха заради факта, че от около две години на Синайския полуостров действат движения, близки до Ислямска държава.

Които стоят зад убийствата на куп местно войници и полицаи при терористични атаки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар