Диляна Попова съсипана след раздялата с Асен Блатечки

Диляна Попова съсипана след раздялата с Асен Блатечки
5 (100%) 2 votes

Раздялата с Асен Блатечки съсипа Диляна Попова

Диляна Попова е тотално съсипана след раздялата си с Асен Блатечки. Актьорът заряза красавицата с бебе на ръце и от тогава тя е принудена до носене на плещите си това от това да бъде едновременно майка и баща на Борил.

Моделката разчита единствено на себе си в грижите за малкия. Освен, че трябва да се грижи сама за него, тя трябва и да работи, тъй като няма до себе си мъж, който да я подкрепи.

Мачото почти не участва в грижите покрай отглеждането на сина му и синеоката красавица е принудена да се справя сама с всичко.

Най-големи трудности среща, когато трябва да отдели от малкия, за да изпълни служебен ангажимент. Освен с моделство, тя се занимава и с дизайн на дрехи. От година красавицата се изява като дизайнер на собствена линия дрехи. За съжаление бизнесът й, също като личния живот, не върви никак добре.

Диляна Попова разчита освен на себе си и на някои от приятелките си в грижите за Борил. Когато й се налага да излезе тя оставя малкия на грижите на дружките си. Като всяко дете на тази възраст, малкият Борил трудно приема раздялата си с мама.

Диляна Попова

Раздялата с Асен Блатечки съсипа Диляна Попова

Той се разстройвал много всеки път, когато майка му го повери на грижите на дружките си. Това допълнително измъчва красавицата. Чувството на вина, че не е добра майка, не й дава миг покой.

За всичко това вина има Асен Блатечки, коментират запознати. Диляна Попова буквално се разкъсва между работата и грижите за малкия, но него това не го интересува.

Зложелатели коментират, че самата Диляна е виновна за всичко, което й се случва, тъй като отдавна знае, че актьорът винаги се връща при жена си и въпреки това реши да роди дете от него, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар