Наталия Гуркова разкри: Развежда ли се или не?

Наталия Гуркова разкри: Развежда ли се или не?
5 (100%) 2 votes

Наталия Гуркова проговори за развода си със сръбския милионер Джордже Михалевич

Наталия Гуркова разкри истината за спекулациите, че с брака й е свършено

Наталия Гуркова разкри истината за развода си. Една от най-красивите ни носителки на титлата Мис България проговори по повод ширещите се в последните месеци спекулации, че с брака й със сръбския богаташ Джордже Михалевич е свършено и двамата са пред развод.

Наталия Гуркова и Джордже

Наталия Гуркова и Джордже

„Няма такова нещо, омъжена съм и съм щастлива“, категорично заяви Гуркова, помолена за коментар. Нещо повече, тя разкри, че със съпруга й искат да си имат и син и активно работят в тази посока. Двойката вече има една дъщеря, Джорджия, която е кръстена на татко си. Според хора от столичния светски елит обаче нещата в семейството буксуват сериозно като причина за това е влошеното финансово състояние на силната половинка в двойката.

И все по-честите пребивавания на Наталия у нас без него. Тя обаче заяви, че причина за това са бизнес ангажиментите на Джордже, които не му позволяват да я придружава по светските събития тук, които изискват присъствието й.

В момента Гуркова отново е в България, но само след няколко дена се връща обратно при съпруга си в родната му Сърбия. Двамата са женени от девет години и имат дъщеричка. Заради брака си миската напусна България и се установи в ЮАР, където всъщност е бизнесът на Джордже с диаманти.

В последните години обаче се заговори, че сърбинът е пред фалит, а това е довело и до охладняване на отношенията му с Наталия. Която си била намерила любовник по време на връщанията си в България.

Красавицата обаче е категорична, че подобни слухове са абсолютно нелепи и тя е щастлива с мъжа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар