Дарина Павлова в люта война с Весела Кюлева

Две от вдовиците на покойните босове от ъндърграунда - Дарина Павлова и Весела Кюлева са в люта война. Нищо чудно много скоро и мафиотските вдовици да започнат да се поръчват и да се стрелят, коментират източници на ъндърграунд средите.

Причината за войната между двете дами е крупна финансова измама от страна на Весела Кюлева. Блондинката, която от секретарка на покойния Емил Кюлев стана негова законна съпруга и наследница на милионите му, успя за кратко да се раздели с голяма част от състоянието му. Вдовицата профука част от милионите си покрай връзката си с по-младия от нея футболист Мартин Станков.

Весела Кюлева, която има претенции на голяма бизнес дама, определено няма нюх към сделките. Те измислила план да привлече част от капитала на други мафиотски вдовици. Първа на въдицата й се хванала Дарина Павлова, която се раздели с цели 18 милиона евро.

Весела Кюлева й представила обещаващ бизнес план за разкриването на мини в Южна Америка. Мадам Мулти е наясно, че печалбите в този бизнес са космически и решила да инвестира цели 18 милиона в проекта на Кюлева.

[caption id="attachment_461248" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова е бясна на Весела Кюлева[/caption]

За съжаление инвестицията й се оказала пълен провал, тъй като блондинката успяла да профука всичко до последния цент. Според слуховете,  Весела Кюлева е била измамена от арабски предприемачи и това е причината вложението Мадам Мулти да се стопи.

Дарина Павлова не вярва на тази версия и настоява да получи парите си обратно. Тя е готова на всичко, за получи парите си обратно и е твърдо решена да гони докрай Весела Кюлева.

Другата измамена от нея е най-голямата врагиня на Дарина Павлова - Ангелина Димитрова. За разлика от Дарина, тя изгоряла само с три милиона от вложените от нея 12 милиона евро, пише Ретро.бг.