Причината за кошмарния външен вид на Люси Иларионов излезе наяве

Истинската причина за кошмарния външен вид на Люси Иларионов излезе наяве. Режисьорът тежи цели 150 килограма, а само преди десетилетие изглеждаше напълно нормално.

Предположенията на съквартирантите, че фигурата му се дължи на липса на физическа активност, мързел и постоянно тъпчене с храна, се оказаха напълно погрешни. Причината за теглото му е коренно различна.

Дълбока лична драма е причината за тежкия здравословен проблем на режисьора. Преди няколко години той се венча за моделката Преслава. Приказната им сватба дори беше излъчена в ефира на телевизия "Планета". Въпреки силните чувства между него и половинката му, бракът им не трая дълго.

Двамата се разделиха и това съсипа Люси. Брадърът преживя много тежко развода си с красавицата. Причина за развръзката между тях стана желанието му да стане родител. Преслава категорично отказваше да го дари с наследник и в даден момент това се оказа пагубно за връзката им.

[caption id="attachment_461238" align="alignright" width="300"]Люси Иларионов Люси Иларионов преживял много тежко развода си с Преслава[/caption]

След развода им той изпаднал в тежка депресия и намирал утеха единствено в храната. За отрицателно време той успял да удвои и дори да утрои теглото си. Към днешна дата режисьорът тежи цели 150 килограма, научи Хот арена.

Но любовните драми в живота на Люси Иларионов не свършват до тук. С настоящата си приятелка Ани Хоанг той изживява същото като с бившата си съпруга Преслава. Тя също отказва да го дари с наследник, тъй като кариерата й е на първо място.

От страх да не я загуби и връзката им да не приключи като брака му, Люси Иларионов е решил този път да не стига до крайности затова не поставя ултиматум на любимата си, пише Хот арена.

Според запознати, най-голямата любов на брадъра е покойната изпълнителка Рейхан. Внезапната и нелепа смърт на изпълнителката са удар, който той не може да превъзмогне и до днес.